El president de la Mancomunitat, Juan A. Puchades, ha afirmat: “la Vall d’Albaida i la Ribera mostraran aquest cap de setmana una simbiosis entre la costa i l’interior” ha continuat “un ric patrimoni paisatgístic, ecològic i ambiental de la serra del Benicadell seran el teló de fons de Beniatjar”, mentre que “la platja, el passeig marítim, i el patrimoni cultural i històric seran el punt de mira de Cullera”, ha emfatitzat l’edil comarcal.

Puchades ha destacat: “turisme de costa i turisme d’interior es fusionen en aquest programa turístic on Beniatjar i Cullera seran les protagonistes d’aquest cap de setmana”, ha conclòs el president.

El passat dissabte, 7 de juny un grup de turistes es van concentrar en l’Ajuntament deLa Pobla del Duc per tal de realitzar la ruta dels refugis militars antiaèries”. L’alcalde de la població, Vicent Gomar, va donar la benvinguda i va agrair a tot el públic assistent la visita al municipi. El recorregut es va iniciar en cotxes des de l’ajuntament fins al primer refugi i, des d’allí fins al segon refugi a peu on es va descobrir la connexió entre els dos refugis antiaeris “Refugi Pla de Micena i la Casa Alta” construïts en el 1938 i que formaven part del patrimoni bèl•lic. La ruta va ser guia per Antonio Calzado, professor d’història de la Universitat de València. La visita va finalitzar amb un refrigeri per a tots els participants.

Pel que fa al passat diumenge, 8 de juny, un nombrós grup de visitants es van congregar en l’Ajuntament d’Albaida, per tal de realitzar la ruta “Albaida cultural”. El recorregut fou: la Casa museu José Segrelles, el museu de Diorames i Betlems, l’espectacle acústic de la Colla de Campaner a l’interior del campanar, el museu de Titelles, l’església de Ntra. Sra. de l’Assumpció i la Cova del Vall. La ruta va finalitzar amb un refrigeri i amb un taller de titelles per als més menuts.

Dissabte 14 de juny: Beniatjar

El dissabte de matí, a les 10:30h, des de l’ajuntament de Beniatjar es realitzarà “Un passeig per Beniatjar” inclosa dintre del programa de rutes turístiques Entre comarques 2014. Es prega inscripció prèvia a través del formulari on line.

En aquesta ocasió el recorregut serà l’ajuntament, el calvari, el casc antic, el parc de Sant Josep, l’església de Nostra Senyora de l´Encarnació, l’abeurador i la cooperativa de l’oli. La ruta finalitza amb un refrigeri per als assistents.

Diumenge 15 de juny: Cullera

El diumenge de matí, a les 10:30h, des de la porta de l’ajuntament de Cullera es realitzarà la ruta “Ruta per la Vila i el castell de Cullera” inclosa dintre del programa de rutes turístiques Entre comarques 2014. Es prega inscripció prèvia a través del formulari on line.

L’itinerari previst per aquest ocasió serà el casc antic, el museu etnològic i el castell. Cal portar calçat adequat per a la pujada al castell. La ruta finalitza en una tapa gastronòmica.

Aquest diumenge 15 de juny es posarà punt i final al programa esportiu de la comarca al municipi d’Ontinyent, que acull l’edició especial del programa Mou-te per la Vall, on es realitzarà una Summer Zumba Party al poliesportiu d’Ontinyent, a les 18:00h i comptarà amb prestigiosos instructors i monitors arribats de Miami anomenat Toni Costa, Jesús Gandia i Míriam Malavé entre altres.

Inscripcions a les rutes turístiques Entre comarques

https://docs.google.com/forms/d/1gGLfWNVB9mini2bdj_DEC4noZ0HvmqXDgBJE_BvJR7o/viewform

PROGRAMA DE RUTES TURÍSTIQUES/ RUTAS TURÍSTICAS > ENTRE COMARQUES 2014

http://valldalbaida.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1884:entre-comarques-2014&catid=95:u-n-valenci%C3%A0&Itemid=333&lang=VA

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *