Un any més l'organització del Club Triesport i l'Ajuntament, amb la col·laboració de Caixa Turís, va fer possible que la cita més important amb l'atletisme se saldara amb un èxit rotund, sense oblidar la imprescindible col·laboració de voluntaris, Protecció Civil i Policia Local.

Encara que l'eixida va ser espectacular els moments previs van resultar especialment emocionants amb la carrera a càrrec de xics i xiques de l'Associació Per ells, amics del discapacitat de Turís, que van ser animats en meta per tots els corredors.

Després de desafiar al fort vent i als 16 km que consta el gran fons (anar a la urbanització Altury i tornar) el primer a arribar a meta va ser Miguel Vázquez Fernández, del Vázquez Team, amb un temps de 57:05, i li van seguir Jorge March Soriano, de l'equip Kike Moret, amb 57:15 i Juan José Del Álamo Quilis, del C.e. La Porte Fresca, amb 57:30.

En l'apartat femení les tres primeres a culminar la prova van ser Yoana Garcia Pérez, del Olaso Team & Green Power, amb 1:04:56; Carmen Martínez Ferragud, del Caixa Rural Algemesí, amb 1:08:40; i Sandra Pla Sanchis, del Crespo Cronorunners, amb 1:12:05.

Jesús Quiles, de EP Turís va ser el primer corredor local que va completar la carrera aconseguint una estupenda posició 25 en la general. Julio Gadea, del Olaso Team & Green Power (equip més nombrós), i Jaime Giménez Puchades, del Triesport Turís, van completar el podi local masculí mentre que en el femení ho van fer Patricia Fortanya, Silvia Fortaña i Susana Guaita.

Per primera vegada es va disputar la prova d'iniciació amb 8 km de recorregut que van guanyar Andrés Sala i Taber Taberner Masmano, tots dos de EP Turís. I, com no, el dia de Sant Valentín també se celebrà en el gran fons ja que van obtenir premi les tres primeres parelles que van concloure la carrera juntes i es van besar tant en línia de meta com en el propi podi.

Fruita, bescuit, begudes i borsa del corredor van completar un matí dedicat a l'esport que la adversa climatologia no va aconseguir deslluir.

Bisbal Paelles Monumentals te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *