Els veïns de Castelló de Rugat decidiran de manera directa el destí dels 20.000€ del projecte “Castelló Participa” que possibilita, mitjançant mecanismes de participació com el Fòrum municipal, que els ciutadans proposar i consignen més de l’1% del pressupost municipal per a 2016.

L’Ajuntament de Castelló de Rugat ha aprovat per unanimitat els comptes per a 2016 del govern socialista que, malgrat governar en minoria, ha sumat la resta de partits de la corporació. L’alcalde, Antonio Esquinas, que ha agraït la voluntat de diàleg i les aportacions de l’oposició, ha assenyalat que «És un pressupost clar, transparent i coherent amb el programa electoral i respon a les necessitats dels veïns i veïnes del poble».

L’equip de govern va plantejar un pressupost que aposta per la cultura i el turisme com elements dinamitzadors del poble i que incorpora totes les propostes l’oposició de manera que els pressupostos es van aprovar per unanimitat, una fita important en la història democràtica a Castelló.

Esquinasva recordar que amb el nou govern baixat el deute en 368.000€, quasi un 10% del total, «un èxit col·lectiu que ha estat possible gràcies a l’esforç dels veïns i dels representants polítics» en un poble que es trobava entre els deu amb més deute per persona del País Valencià.

Alejandro Muñoz – Empresa Multiservicios te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *