“No podem tolerar que el 31% dels ciutadans del nostre municipi no puguen treballar, i açò sense comptar amb tots els que lamentablement s'han hagut de marxar”, va afirmar Marta Trenzano, candidata del PSPV d'Algemesí. “No volem que ningú més haja d'abandonar el municipi per a cercar una oportunitat. Cap família ha de seguir suportant el drama de l'atur”, va afegir.

Els socialistes han conformat un programa de govern centrat en la recuperació de l'economia i l'ocupació en el municipi, i per a açò han comptat amb l'opinió de ciutadans i experts. Com a mesura d'emergència per a atallar l'atur, llançaran un pla d'ocupació dotada amb 1,5 milions d'euros, que es destinaran a generar llocs de treball.

“El PP ha preferit malbaratar molts centenars de milers d'euros en qüestions que no eren prioritàries ni han donat cap rendibilitat als ciutadans, en lloc de destinar els diners a generar ocupació, que és el més urgent”, va indicar Trenzano.

A més, el programa econòmic del PSPV inclou importants mesures, com potenciar la indústria a Algemesí, establint, juntament amb els agents socials, una estratègia de foment de la zona industrial. En aquest sentit, es crearà també un autèntic viver d'empreses que generarà activitat i innovació.

Per als socialistes, la reactivació econòmica pansa també per la tecnologia, les energies renovables i l'eficiència. Així, es potenciarà aquest sector amb concursos d'eficiència energètica, la contractació d'alumnes de FP dual, i el suport a empreses i professionals del sector.

El comerç és una altra de les prioritats per als socialistes, que fomentaran els establiments locals recolzant-se en la peatonalització i la creació d'un centre comercial urbà i obert. Per a evitar molèsties als veïns del mercat, se'ls lliuraran vals de pàrquing els dissabtes i dies de mercat, de manera que podran estacionar de bades en l'aparcament de la plaça.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *