La festa va començat el matí del passat dimarts, 25 de febrer de 2014. “En Carnal” acompanyat d’una colla de cabuts, dolçainers i tabaleters van fer el Pregó per tots els Centres van participar: Col·legi Ave Maria, Col·legi Navarro Daràs, Col·legi Víctor Oroval Tomàs, Col·legi Josep Maria Boquera, Col·legi Francesc Pons, Escola Infantil “La Vieta” i el Centre Ocupacional “El Clot”.

La cita clau, va ser el passat divendres, 28 de febrer, moment que els xiquets i xiquetes esperen amb més alegria. Tots eixiren des de les seues escoles acompanyats d’una xaranga i un grup d’animadors per a recórrer els carres de la ciutat fins arribar al punt d’encontre que enguany va ser la Plaça d’Espanya. Allí l’Ajuntament de Carcaixent, des de l’Àrea Municipal d’Infància, va preparar una gran festa amb música, animadors i un berenar per a tots els participants.

Centres que van participar  

Col·legi Ave Maria.

Col·legi Navarro Daràs.

Col·legi Víctor Oroval.

Col·legi Josep Maria Boquera.

Col·legi Francesc Pons.

Escola Infantil “La Vieta”.

Centre Ocupacional Municipal “El Clot”.

El programa del divendres 28 de febrer va ser: A les 15:00 hores, cavalcada de disfresses. Eixida de cada col·legi. A les 16:00 hores, concentració a la Plaça d’Espanya i fi de festa. A les 16:30 hores, berenar.

Recomanat per: Toimprove agency i Portal Comarcal.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *