A Xàtiva visitaran els atractius turístics principals de la localitat i degustaran la gastronomia típica de la comarca de la Costera.

La ruta, que costa 25 euros, inclou un guia turístic i eixirà des de València cap a Xàtiva, on pujaran al Castell amb el tren turístic, visitaran la plaça del Españoleto, el Museu de l’Almodí i el conjunt historicoartístic de la ciutat. La visita finalitzarà amb una degustació de la gastronomia tradicional local.

9 rutes turístiques i culturals

«Erasmus al territori» oferix nou itineraris turístics, entre els mesos d’octubre i novembre, als municipis de Cullera, Gandia, Oliva, Sagunt, Bocairent, Xàtiva, Cofrentes, Requena i Utiel.

Les rutes es caracteritzen per la seua vocació formativa, en la qual es pretén il·lustrar els estudiants del programa Erasmus del litoral i de l’interior de la província de València.

Els itineraris inclouen visites guiades als seus monuments, paratges naturals, rutes i dinar (gastronomia típica de cada localitat que es visita). El preu de les rutes oscil·la entre els 20 euros i els 25 euros segons el municipi i compten amb un guia que els acompanya durant tot el trajecte.

Els estudiants Erasmus interessats a realitzar una ruta, hauran de sol·licitar-ho a la Universitat de València (en http://projeccio.uv.es). 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *