En semifinals l’equip de Pablo i Seve, van guanyar per 25 a 15, a l’equip de Montaner i Ricardet II, en el trinquet d’Oliva. L’equip de Nalda i Ibiza, van guanyar en semifinals per 25 a 5, a l’equip de Vercher i Molina. En la primera fase estos dos equips van ser també els millors. Pablo i Seve, van ser primers amb cinc victòries i una única derrota, sumant 16 punts, mentres que Nalda i Ibiza, van ser segons amb cinc victòries i una única derrota, sumant 14 punts. En l’enfrontament entre els dos equips finalistes en la primera fase, van guanyar Pablo i Seve, per 25 a 15, a Nalda i Ibiza en el trinquet de Bellreguard.

El trinquet de Genovés serà la seu de la gran final per tercera vegada (en 2008 i 2009, ja va ser l’escenari de la gran final). La final també s’ha disputat en altres trinquets: Bellreguard (en 2007 i 2010), Alzira (en 2011), Castelló de Rugat (en 2012), la Llosa de Ranes (en 2013) i Xeraco (en 2014). Dels finalistes de la temporada anterior cap dels jugadors ha pogut arribar esta temporada. Jordi d’Orba i Borja de Bicorp van ser els campions després de guanyar per 25 a 20, a l’equip de Caxu de Genovés i Ricardet de Genovés, en 2014. Alguns dels jugadors que han aconseguit guanyar esta competició ja han disputat i inclús guanyat algun títol a nivell professional: Josep de Xeraco, Guille d’Alzira, Canari de Xeraco, Punxa de Piles, Sidahmed de la Llosa de Ranes, Moltó de Barxeta,..

Event Esportiu recomanat per: TOimprove agency, BDLC-Noticias, RBM&Management, Producciones J. Olmo, Blue Radio FM i Portal Comarcal.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *