S'ha aprofitat la visita per a supervisar l'estat de la zona enjardinada del parc de Protecció Civil, on demà de matí es procedirà a plantar arbres en col·laboració amb les dos associacions de veïns.

A la barriada de les Barraques s'ha habilitat una vorera que facilita l'arribada a la parada d'autobús, fent possible una reivindicació dels habitants d'esta part de la ciutat d'Alzira.

Pel que respecta a la Graella ja està totalment acabat el parc, on les xiquetes i xiquets d'esta barriada van a poder jugar. Les zones enjardinades al voltant del nou parc han sigut adornades amb diverses plantes verdes i amb flor, actuació que dóna una imatge molt atractiva a este racó.

Per últim, Fernando Pascual, ha visitat la zona de les Basses on s'estan arreglant les voreres que presenten mal estat, "Atenem així, les opinions veïnals que reclamaven una millora de les voreres deteriorades", ha matisat Fernando Pascual, que ha afegit, a més, que, "El nostre compromís és atendre tots els ciutadans, per això a qualsevol reclamació procedent dels diferents barris de la ciutat se l'intentarà donar la solució".

Grupo TORMO – Fruterías Tormo te ofrece esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *