El València B.C. jugarà per nové any consecutiu el torneig que el C.B. Genovés organitza en categoria cadet. En totes les edicions ha paricipat junt al C.B. Genovés en aquest torneig que any rere any intenta portar als millors equips de la categoria. El València va ser qui es va emportar la primera edició allà per l’any 2004, on un jove Víctor Claver ja va mostrar tot el seu potencial que amb els anys s’ha confirmat. La resta de tornejos, Joventut en 4 ocasions, el Barça en una i el Real Madrid en una altra s’han emportat aquest torneig, que va siguent un referent en el calendari de preparació per al campionat d’Espanya cadet. És un bon examen per veure en quin moment de la preparació es troben els equips, veure si van pel bon camí, competir amb equips que probablement es trobaran en el campionat d’Espanya de final de temporada. Després del València B.C., el Joventut és l’equip que compta amb més participacions, ha estat en tots els tornejos excepte en el segon, en el que el Real Madrid i el Barça completaven el cartell junt al València B.C. i el C.B,. Genovés. Després, altres equips que han partitcipat en aquest campionat han sigut el Caprabo Lleida en un acasió, el F.C. Barcelona en dues, el Real Madrid en dues, l’Estudiantes Madrid en dues, el BCM Ostrava de la República Txeca en una i l’Unicaja Màlaga en una ocasió. És l’equip de Màlaga qui completa aquest any el cartell del Torneig, amb un plater que presenta unes bones expectatives de cara al campionat d’Espanya, ja que la gran majoria d’aquestos jugadors, siguent de primer any aconseguiren arribar al campionat d’Espanya de l’any passat. A l’igual que el València B.C.

Així doncs, si ho juntem amb el Joventut de Badalona, un equip que sempre assegura bon nivell de bàsquet, ens trobem davant d’un torneig que presenta molt bones sensacions, probablement ens trobem davant d’un dels tornejos mes igualat dels darrers anys. Matias Boho i Jordan Rogers del València B.C., Marc Bauzà i Sergi Costa del Joventut i Domantas Sabonis i Francisco Alonso de l’Unicaja ens deleitaran del millor bàsquet cadet a nivell estatal

És una bona oportunitat per veure a aquestos jugadors que de segur en un futur estaran en els primers equips de la lliga ACB. Des de l’organització es comentava que “l’experiència de tots estos anys ha fet veure que és un campionat que dóna l’oportunitat de veure jugadors que en el futur es podrà pressumir d’haver-los vist en categoria cadet, i poder comparar l’evolució d’ells i al meteix temps tindre el privilegi d’haver-los conegut enb la seva etapa de formació. Qui anava a dir en el primer torneig que Claver seria camipió del món en la selecció espanyola? Doncs, el Genovés ha tingut el privilegi de veure-lo quan encara tenia 15-16 anys i ja demostrava tot el seu potencial”.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *