El proper dissabte 26 de febrer, a les 22.30, actuaran a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia dos referents de la música en català. El cantautor Toni de l’Hostal (nét) i el grup El Petit de Cal Eril presentaran les seues obres dins del cicle de concerts Tirant de Cançó, organitzat per ACPV.

Tirant de Cançó porta a l’Alcúdia les noves cançons de l’irreverent cantautor valencià Toni de l’Hostal (nét), natural de la mateixa població i el grup lleidatà El Petit de Cal Eril. El conjunt liderat pel cantant Joan Pons aprofita per presentar el seu nou disc “Vol i dol”, contrapunt melancòlic a l’anterior “I les sargantanes al sol…”, més festiu i infantil.

Són dues actuacions amb estils molt diferents però unides per una mateixa cultura. Aquest és el leit motiv d’Acció Cultural del País Valencià per emprendre aquest festival, que celebra ja la seua tercera edició i que per primera vegada visita l’Alcúdia. Tirant de Cançó és hereu d’una iniciativa semblant anomenada Tirant de Rock, que es celebrava des de 1992 amb el mateix esperit.

Aquest any s’estén a València, Catalunya i Balears. El mateix dia 26 tindran lloc 20 actuacions repartides a 16 ciutats, entre elles Alacant, Manacor, Ontinyent, València o l’Alcúdia, amb grups i cantautors com Eva Dénia, Pau Alabajos, Verdcel, Al Tall, Arthur Caravan o Pep Gimeno Botifarra.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *