Els treballadors continuaran amb la rehabilitació i adequació de la tercera planta de la Residència d'Aigües Vives, realitzant treballs de fusteria i pintura per completar les habitacions que queden.

Els alumnes cobraran un sou al mateix temps que es formen i adquiriran experiència treballant en serveis d’utilitat col·lectiva, com la rehabilitació d’espais públics. L’objectiu del taller, segons s’ha apuntat des de l’àrea de Promoció Econòmica, pretén millorar les possibilitats d’ocupació de les persones sense treball i formar-los en sectors emergents i amb possibilitats d’inserció en el mercat laboral. Així, durant 6 mesos realitzaran treballs en les especialitats de pintura, fusteria i particions i acabaments interiors. La posada en marxa del taller també ha possibilitat la contractació de professors especialitzats en estes matèries a més d’un director del taller, un administratiu i un professor de compensatòria. En total, amb la part pràctica i formativa, el taller tindrà una durada de 960 hores i la formació adquirida per l'alumne estarà acreditada mitjançant l’expedició d’un Certificat d'Aprofitament per part del SERVEF, amb detall d'hores, àrees o mòduls superats amb avaluació positiva.

L’alcalde de Carcaixent, Paco Salom, va donar la benvinguda als treballadors i els animava “a aprofitar una bona oportunitat per a totes i tots, perquè a vosaltres vos permet formar-vos i  tenir un lloc de treball en un moment complicat, i a tota la ciutat permet aprofitar el vostre treball per veure millorar unes instal·lacions com la residència d’Aigües Vives”, assenyalava. També va ha recordar que la creació d’ocupació i el foment de l’activitat econòmica són la principal aposta del Govern de Carcaixent. “No anem a deixar passar ni una sola oportunitat d’afavorir la creació de llocs de treball a la ciutat, perquè el foment de l’ocupació i de l’activitat econòmica a Carcaixent és la nostra principal prioritat”, ha manifestat.

Daniel Matallín Alzira te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *