Un total de 24 jugadors aspiraven al títol. Raül va aconseguir quedar primer en la fase de grups després de guanyar els seus tres partits i es feia així amb una passe per als quarts de final classificant-se com número u entre els vuit quart-finalistes amb una mitjana de 7,89.

El partit de quarts de final va tenir color valencià després d'imposar-se al jugador navarrès, Cessar Martinicorena, per 125 a 47 en 14 entrades. I en el partit de la semifinal, el suecà s'enfrontava al doble campió d'Espanya en esta modalitat, el català Jordi Garriga. Cuenca va dominar a l'inici, no obstant Garriga aconseguia posar el marcador en 115 a 92. Afortunadament Cuenca va saber reaccionar a temps deixant el marcador final en 118-125 en tan sols 11 entrades.

Si en la semifinal amb Garriga l'emoció va estar molt present va ser en la final amb el jugador local Joan Espinasa, qui havia disputat una magnífica semifinal, on Raül aconseguiria la major remuntada del Campionat, ja que en l'entrada 5 Espinasa dominava amb claredat 72-11. Les següents cinc entrades van marcar el desenllaç final d'este torneig. Raül va completar les 114 caramboles que li quedaven amb tacada molt meritòria de 63 en l'entrada nou, quedant-se a tan sols dos caramboles de la distància que aconseguiria posteriorment en la desena entrada.

Raül suma així el seu divuitè títol nacional i el seu segon consecutiu en esta modalitat. "Vull dedicar este títol a la meva dona Lorena i al meu fill Marc, sense el seu suport seria impossible compaginar la meva vida billarística amb les meues obligacions personals i laborals, així que este títol va per ells!” va assenyalar emocionat el suecà en la celebració del títol.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sueca, Vicent Baldoví, en assabentar-se de la notícia ha volgut felicitar en nom de tot el consistori al suecà. “Estem acostumant-nos ja als triomfs de Raül. Amb este ja van 18 títols nacionals, és un orgull per a Sueca i un exemple de constància i superació” ha assenyalat Baldoví.

Bisbal Paelles Monumentals te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *