El servei s’integra dins del pla de participació per tal de fomentar la proximitat i el diàleg amb tots els residents.

El Consistori del Poble Nou de Benitatxell compta amb un servei de traducció des de fa ara un any per a millorar la comunicació amb els residents i nouvinguts estrangers que s’adrecen a l’administració local. En aquest any, s’han superat les 1.150 atencions a ciutadans, que majoritàriament han sol·licitat informació o han necessitat realitzar alguna tramitació amb suport idiomàtic.

A més de les llengües oficials, aquest servei amplia les possibilitats de comunicació i de servei al ciutadà en anglés, alemany i francés. El servei atén sol·licituds de peticions de ciutadans de forma presencial, telefònicament i mitjançant correu electrònic i també concerta cites per tal de realitzar reunions amb tècnics o personal municipal.

L’alcalde, Josep Femenia, ha recordat que “aquest servei va ser impulsat per l’Equip de Govern (BLOC i CCD) per tal d’atendre una part important dels habitants que formen part del municipi en el context d’una voluntat per fomentar la participació ciutadana de tots els veïns i residents; de millorar el diàleg”. En eixe context, “aquest servei té una intenció eminenment de servei públic i de proximitat al ciutadà que en aquest moment és fonamental i s’ha oferit amb professionals externes que funcionen com a suport a l’organització municipal”.

Horari

Cal recordar que aquest servei està disponible de 9.30 h. a 13.30 hores, dilluns i dimecres en anglés i dimarts i dijous en francés i alemany en la planta baixa de l’Ajuntament. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *