El rigor matemàtic dels elements fractals es traslladen a l’art en l’exposició “Arte Digital-Metafractales” al Campus d’Ontinyent, va inaugurar el passat dia 17 d’octubre, per l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo. La mostra inclou més de 30 obres realitzades per ordenador per l’artista i alumne d’Unisocietat Fèlix Gabaldón, basades en metafractals, composicions digitals que tenen com a partida elements fractals, és a dir, objectes geomètrics l’estructura dels quals es repeteix a diferents escales.

L’alcalde d’Ontinyent donava l’enhorabona a Gabaldón pel seu treball i agraïa a la Universitat de València l’oportunitat de mostrar una exposició “que pot ser difícil d’entendre però que mereix ser gaudida per totes i tots els qui passen per el Campus”. Esteban Morcillo destacava “la intensitat cromàtica” de les obres de Gabaldón, mentre que el professor de la Universitat de València José Cantó, que també intervenia en l’acte, posava de relleu “la dificultat d’esta tècnica i la riquesa artística que ens mostra l’autor”. Fèlix Gabaldón tenia paraules d’agraïment per als presents i els convidava a gaudir de la mostra.

FRACTAL

Objeto geométrico cuya estructura básica fragmentada o irregular se repite a diferentes escalas. Vrg. Z= Z al cuadrado+C.

METAFRACTAL

Objeto estético basado en varios fractales y logrado mediante la estructuración, simetrización y otros variados procesos.

Nuestra reportera, María José Soto (TOimprove agency), entrevista para el medio digital Portal Comarcal al artista de esta muestra, Félix Gabaldón.

Entrevista a Félix Gabaldón

Audio: Félix Gabaldón, artista.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *