Alumnes de la comarca de la Costera, la Canal de Navarrés, la Safor i la Vall d’Albaida estudien el cicle formatiu de cuina i elaboren plats creatius e innovadors.

Els fogons encesos, les taules preparades fins el mínim detall està preparat i tots els alumnes disposats a fer el seu treball el millor possible. El primer trimestre va superar les expectatives marcades, en Enguera van rebre comensals de totes les poblacions del voltant. Dimarts i dijous en calendari lectiu, es va oferir un menú en les instal•lacions del centre.

Els docents encarregats de formar a les joves promeses de la cuina son:  Angels Dasca Vernich, Enric Ferrero Gironès i Jacobo Olaya Abad en preelaboració, elaboració i tècniques culinàries, a més a més Gustavo Mayor Rivas es l’ encarregat  de la  pastisseria i reposteria. L’objectiu dels professors es dotar de formació específica i d’alta qualitat a l’alumnat. La formació pràctica garantiza el coneixement real del sector de la restauració.

 L’IES Enguera també imparteix el cicle formatiu de grau mitjà de servei de restaurant i bar. És competència d’aquestos alumnes, acollir i atendre els clients, preparar tot tipus de begudes i servir aliments i begudes.

L’ IES Enguera dona un servei de menjar per emportar dimarts i dijous. Dijous també s’ofereix un menú degustació, el preu d’aquest menú varia depenent dels ingredients que componen els plats. Cal reservar abans cridant al centre     96 222 41 90 doncs el menjador sols té capacitat per a 35 comensals.

 

MENÚ  RESTAURANTE  MARTES 25 ENERO  DE  2011

 

RESERVAS  EN  SECRETARÍA  O  TEL. 96 222 41 90

HORARIO  DE  14:00H  A  15:15H

 

CANAPES SUTIDOS

MEJILLONES TIGRE

____________________________________________________

 

FIDEOS FRITOS CON SETAS Y FOIE

O

PEQUEÑA MARMITA ENRIQUE IV

____________________________________________________

 

RAGU DE TERNERA EN BLANCO Y  NEGRO

O

CAZUELA DE SEPIA ESTOFADA CON ALCACHOFAS Y HABAS

 

___________________________________________________________

 

POSTRE DEL CHEF

 

P.V.P: 11 €

 

MENÚ  DEGUSTACIÓN  JUEVES 27 DE ENERO  DE  2011

 

TARTAR DE SALMÓN Y ATUN ROJO

 

TERRINA DE MARISCO

 

SOPA DE TOMATE CON EMULSIÓN DE ACEITE DE ALBAHACA

 

CHIPS VARIADOS

__________________________________________________________________

 

ENSALADA DE VENTRESCA DE ATUN Y PIMIENTO ROJO

__________________________________________________________________

 

MIGAS SETAS Y HUEVO POCHE DE CODORNIZ

 

RODABALLO PLANCHA CON VERDURITASY CITRICOS

 

WELLINTONG EN FALSO TAJIM

__________________________________________________________________

POSTRE DEL CHEF

 

P.V.P: 18 €

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *