Totes estes preguntes queden sense resposta davant l’actitud de l’alcalde de La Pobla Llarga, Rafael Soler, que des de fa quasi tres mesos es nega a contestar una instància presentada pel PSPV-PSOE en la que simplement es demana accés a les analítiques realitzades a la xarxa d’aigua del municipi.

“Defensem el dret dels ciutadans a tindre informació. Si no ens vol facilitar còpia dels informes a nosaltres, almenys s’hauria d’informar als veïns per a evitar que les informacions que arriben dels municipis de la rodalia puguen confondre i alarmar sense motiu”, defensa la portaveu socialista, Neus Garrigues.

L’última instància presentada pels socialistes, demanant accés a les últimes 5 analítiques a la xarxa d’abastiment del municipi, data del 5 de març de 2013 i encara no ha tingut resposta. El grup municipal socialista també va presentar una proposta de resolució el 26 de març, demanant a l’Ajuntament la realització d’una campanya de comunicació, però no es va incloure en l’ordre del dia del plenari següent a pesar de presentar-se amb 48 hores d’antelació.

“Si no hi ha res que amagar, quin problema té el PP de La Pobla Llarga en informar i donar la màxima transparència a la situació?”, es pregunta la portaveu socialista. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *