El programa de la reunió va incloure, entre altres aspectes, el seguiment del productes intel·lectuals, la realització d’una avaluació interna i la planificació de les activitats a desenvolupar durant el pròxim semestre. El treball a la Universitat es va complementar amb una visita de camp a la localitat de Margineni, on els participants van conèixer de prop un projecte europeu d’implementació de lluminàries solars per a enllumenat públic.

La trobada va reunir als representants dels sis socis que formen part del consorci d’aquest projecte i que inclou universitats públiques i PIMES. Les persones que van participar a la reunió son Leonor Hernández e Isabel Giménez (UJI), Jose Segarra (Heliotec), Zoltán Bujdosó (Károly Róbert Föiskola), Csaba Patkós (Geolin), Liliana Topliceanu (Universitatea Vasile Alecsandri din Bacau) i Valerica Rusu (General Electric), contant en tot moment amb el suport directe de Silvia Leonte de l’Oficina de Relacions Internacionals de la universitat anfitriona.

Entre les accions que actualment s’estan implementant en el marc del projecte, destaca la realització d’un curs online interuniversitari sobre energies renovables i desenvolupament rural en el que participen 30 alumnes. El curs, que està reconegut amb una càrrega lectiva de 6 ECTS, s’estructura en cinc parts: anglès tècnic, energies renovables per al desenvolupament rural, energia fotovoltaica, biomassa i energia eòlica.

Alejandro Muñoz – Empresa Multiservicios te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *