Un grup professional de reconeguts mentors d'àmbits relacionats amb el emprenedoria, estratègia i gestió de recursos empresarials i planificació de màrqueting van assistir i van orientar als tres projectes seleccionats.

Els projectes BioMoscatell, Marinalia i d'un centre multiaventura van ser els seleccionats el divendres per al seu treball en equip durant la jornada del dissabte. Les tres iniciatives presentades van tenir com a punt en comú la seua ubicació en la Marina Alta. Els participants van debatre, van aportar les seues idees de millora, van ser aconsellats pels mentors i finalment van presentar les seues conclusions al tancament de l'esdeveniment. Els projectes seleccionats van obtenir premis per a la seua planificació i llançament, com a disseny, cessió d'instal•lacions, planificació d'estratègia de màrqueting, entre uns altres. A més, durant l'esdeveniment també es van poder conèixer experiències sobre micronegocis, amb la ponència a càrrec de Julio Vicedo, i el projecte de l'Associació d'Emprenedors Rurals, a càrrec d'Empar Fayos.

Els equips de treball van comptar, en BeniEmprende, amb l'assessorament d'un nodrit grup de reconeguts mentors: Carolina Hernández (organització empresarial, màrqueting i negoci), Javi Olmo (comunicació i màrqueting), Ximo Sandoval (negoci i ecommerce), Pepe Crespo (organització empresarial i màrqueting), José Manuel Marco (negocis i màrqueting), Quino Palaci (Desenvolupament Local i Turisme), Michel Moreno (comunicación), Marichel López (comunicació turística i màrqueting emocional), Jonathan Delgado (plans de negoci i emprenedoria), Isidro Pérez (Disseny web i ecommerce), Mónica Fuster (disseny i tècnica de Joventut), Roberto Martínez (pla i estratègia de negocis).

L'alcalde, Josep Femenia, va tancar l'acte agraint la participació als emprenedors i als mentors i va animar a atrevir-se a engegar projectes per a aconseguir el desenvolupament d'aquelles iniciatives en les quals es creu, ja que sense emprendre no hi ha possibilitat d'èxit. Per la seua banda, l'edil de Promoció Econòmica, va donar “l'enhorabona a tots els participants que han volgut aprofitar l'esdeveniment BeniEmprende per a formar-se, conèixer nous plantejaments i avaluar les seues idees professionals; als  mentors per implicar-se en aquestes humils però il•lusionants jornades organitzades al Poble Nou de Benitatxell i que no tenen precedent en la Marina Alta, així com a tots els patrocinadors que han col•laborat”.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *