Després de l’interès per aquest curs despertat l’any passat, el departament municipal torna a oferir l’activitat formativa conjuntament amb les regidories homòlogues dels ajuntaments de Dénia, Xàbia, Teulada, Benissa i Calp.

Aquest curs està adreçat a joves a partir de 17 anys però que complisquen 18 anys durant la realització del curs. Els participants obtindran el títol de monitor homologat per l’Institut Valencià de Joventut (125 h. teòriques i 125 h. pràctiques). En la primera edició del curs, organitzada de forma conjunta entre els sis municipis, prop de 60 persones van obtenir el títol.

L’activitat serà impartida per tècnics de l’Escola d’Animació Juvenil ABAST, que s’encarregaran de donar les pautes educatives de l’animació, la metodologia de treball en equip, psicologia evolutiva, dinamització de grups, disseny i organització d’activitats en temps lliure, així com tallers de manualitats, animació i associacionisme, entre altres temes. Això certificarà la capacitat dels alumnes per a desenvolupar actuacions com a monitors d’oci i temps lliure.

El curs s’iniciarà el 9 de novembre i s’impartirà fins al 29 de març de 2014. Es realitzarà els dissabtes, en horari de matí i vesprada, de manera itinerant a les instal·lacions dels municipis participants.

Les persones interessades podran sol·licitar informació al departament de Joventut (966493992 o joventut@elpoblenoudebenitatxell.org). La formalització de la inscripció s’ha de fer de l’1 al 18 d’octubre a la Biblioteca. El preu del curs, 150 €, s’ingressarà a partir del 21 d’octubre després de la confirmació del grup.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *