Amb l'arribada el 23 d'abril la Regidoria de Cultura i la Biblioteca Municipal del Poble Nou de Benitatxell commemora el Dia Internacional del Llibre. En aquesta ocasió, la Regidoria de Cultura presentarà la publicació “El Poble Nou de Benitatxell 1925-1975”; a l'Agència de lectura municipal tindrà lloc la presentació el servei de l'eBiblio i l'Assemblea de Joves iniciarà un programa de jocs de rol per als més joves. Aquests actes tindran lloc el divendres 24.

La Biblioteca acollirà la presentació d’un projecte de jocs de rol realitzat per l’Assemblea de Joves. Amb aquesta activitat es pretén apropar la Biblioteca i l’hàbit de lectura als més menuts i joves. L’acte de començarà a la Biblioteca, a les 18 h. L’Assemblea convida a tots els joves a la presentació per tal de conéixer aquesta atractiva activitat.

Al mateix temps es donarà a conéixer el nou servei eBiblio, de préstec de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana, amb el qual es podrà accedir a llibres electrònics. A través d’aquesta plataforma tecnològica el socis podran veure al catàleg i agafar en préstec llibres en format digital, que podran llegir en diferent tipus de dispositius (tablets, telèfons intel·ligents, ordinadors personals o lectors de llibres electrònics).

D’altra banda, la Regidoria de Cultura completa la programació especial del Dia del Llibre amb la presentació del treball de Josep Cano “El Poble Nou de Benitatxell 1925-1975”. La presentació tindrà lloc al Centre Social, a les 20 h.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *