Volen mostrar a més el seu suport, a totes les mobilitzacions de la Plataforma de Residus, per l’acció de la qual la ciutadania cada vegada és més conscients de la problemàtica dels residus i del que suposaria l’entrada al Consorci.

Al plenari celebrat el passat 21 de gener a Fontanars dels Alforins, també s’aprovà amb els vots favorables del PP i del PSOE, destinar les partides dels programes dels PEPOS a la construcció d’una piscina en el parc vial. Amb propostes com aquesta s’observa es veu com els interessos dels dos partits que representen el bipartidisme (PP i PSOE) s’hi troben per damunt dels interessos i necessitats de la comarca.

A més, es va tancar el procés de fusió entre les dues empreses públiques a la Mancomunitat (FIEVI i SOPROVA), aquesta fusió en una única empresa s’ha fet per tal que aquesta siga un instrument per tal de dinamitzar l’Economia de la Vall d’Albaida.

Des d’EU es alegren que finalment l’acord polític entre l’Ajuntament de La Pobla del Duc i la Mancomunitat per un conflicte (que ha durat més de vuit anys) en la sessió i utilització d’una nau, aquest punt demostra que quan hi ha voluntat política és possible l’acord, i aquesta mateixa voluntat política és la que hauríen de tenir per solucionar el tema dels residus a la comarca. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *