En esta trobada es va concretar la posada en marxa d'un Pla Director Turístic (a cost zero per als ajuntaments), amb la participació dels tres ajuntaments, a més d'integrar al sector empresarial i associacions locals de la zona, entre les que estan l'Associació de productors de vi "Terres dels Alforins", la qual alberga cellers d’estes tres poblacions, així com empreses hoteleres i de restauració. L'esmentat projecte anirà a càrrec del Patronat Provincial de Turisme València.

A la reunió, hi era present també la regidora de Turisme de la Font, Purificación Lluch, la qual veu "factible atraure el turisme a través d'elements que posen en valor encara més el nostre paisatge". Destacable és també el treball conjunt entre els tres ajuntaments amb la finalitat d'unir forces per arribar més lluny.

En paraules de l'alcalde, Vicent Muñoz, "més enllà de l'atractiu que ofereix cada població hi ha els productes i serveis que la integren, i per això la necessitat d'establir un pla director per saber des d'on partim, què és el que tenim i com ho podem utilitzar per posar-ho en valor tenint en compte tant l'empresariat com a les associacions. Cal destacar la bona disposició del Patronat per assumir els costos de l'estudi que ens servirà com a referència".

En el cas de la Font de la Figuera, destaca la seua dansà, una de les més antigues de la Comunitat Valenciana, sobre la qual ja s'està treballant perquè siga declarada Festa d'Interès Turístic Provincial. No es pot oblidar la seua abundant muntanya, els forns naturals al voltant de la població, la "Ruta de les Fonts", al casc urbà, el retaule de Joan de Joanes en el Temple Parroquial, els cellers o les cases rurals, a més del Museu Històric Etnològic, el qual destaca per la seua fantàstica col·lecció museogràfica.

Grupo TORMO – Fruterías Tormo te ofrece esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *