El padró d'habitants del Poble Nou de Benitatxell ha vist alterada la seva tendència a l'alça de les últimes dècades. L'INE (Institut Nacional d'Estadística) ha fet públiques les dades oficials de l'any 2014, que situa la xifra de ciutadans empadronats al municipi en 4.659 habitants. Una xifra que mostra la ruptura de la tendència de creixement, a més d'un descens acusat en les dades poblacionals. Així, són 1. 061 residents menys que el 2013, quan la xifra s'establia en 5.720 habitants.

La dada actual situa el volum de població empadronada per sota de la registrada en 2007 (4.773 habitants). Davant d'aquesta actualització, els ciutadans pendents de confirmar el seu empadronament van rebre notificacions personals per part de l'INE, a més el Consistori va realitzar una campanya informativa de cartelleria al municipi.

L'estadística de l'INE mostra les xifres oficials de població i, per tant, serveixen de referència en el càlcul d'ajudes, subvencions, aportacions supramunicipals, etc. Igualment, té implicacions en la representativitat institucional del municipi. En aquest cas, la representació en nombre de regidors es veurà reduïda dels 13 regidors actuals a 11, ja que el municipi entra dins del tram previst de menys de 5.000 habitants.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *