El divendres passat, Bufali es va deixa de tenir contractat el seu subministrament elèctric amb Iberdrola i AUDAX, per a pasara apostar pel projecte comarcal de la Cooperativa elèctrica SENEO.

L’actual Ajuntament, dins de la seua línia de minimització de despeses, canvia amb l’objectiu de gestionar les arques municipals de manera més responsable. El nou contracte suposarà un estalvi de quasi 1200 euros anuals. Per a l’alcaldessa de Bufali, Fani Mollà «apostem per una política d’austeritat i, dins d’això, convé disminuir les despeses que es generen, però no la qualitat dels serveis. Alhora, volem donar suport a tot allò que es desenvolupeen  la nostra comarca i així obrir noves oportunitats en el mercat al marge l’oligopoli elèctric actual».

El primer pas l’ha donat l’ajuntament i, el segon, poden donar-lo els veïns. Per a informar-los, SENEO ha establert dues dates per a resoldre dubtes i establir una comparativa de l’estalvi de diners que suposa canviar de companyia elèctrica: divendres 15 de gener a les 19:00 hores en el Bar Casa de Cultura i el divendres 22 de gener de 17h a 21h en la unitat mòbil. També es projectarà un documental per a conèixer més a fons el sector elèctric.

Alejandro Muñoz – Empresa Multiservicios te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *