L’èxit de dels actes organitzats el passat dissabte a Ontinyent en defensa de d’una escola pública, digna i en valencià, als quals acudiren més de 2.000 persones, “demostren com d’equivocat està el Consell amb les seues retallades a l’educació”. Així coincidien en assenyalar-ho l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el Regidor d’Educació, Pepe Pla, durant la seua participació el passat dissabte a la manifestació convocada per la Plataforma PROU, que donava pas posteriorment a la “Festa per l’Educació” organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent amb la col·laboració de diverses entitats. 
 
Jorge Rodríguez incidia en què “l’educació és un dels pilars bàsics a partir dels quals hem de crear el nostre futur com a societat, i davant això hem de seguir actuant junts tots i totes com estem fent hui per evitar unes retallades injustes i injustificables”. Pepe Pla assenyalava que “els plantejaments de la Conselleria no tenen cap ni peus, i la societat sencera, amb partits polítics, sindicats, associacions i particulars els ho està dient hui alt i clar: ja hi ha prou”. Pla tenia especials paraules d’agraïment “per a les  Ampes, col·lectius i  artistes que han participat desinteressadament en l’organització de la festa”. 
 
Tant l’Alcalde com el Regidor mostraven la seua esperança en què aquest missatge de la ciutadania siga escoltat per la Conselleria d’Educació, des de la qual el Secretari Autonòmic Rafael Carbonell, va anunciar que es donaria resposta abans del 7 d’abril (el proper dilluns) a les al·legacions presentades pel Consell Escolar Municipal d’Ontinyent a un Arranjament per al Curs Escolar 2014/2015  que, de no modificar-se, suposarà l’eliminació de 3 unitats escolars a la ciutat. 
 
Després que la multitudinària manifestació recorrera els carrers compresos entre la Plaça de la Concepció i el Recinte Firal, la “Festa per l’Educació” presentada per l’experiodista de Ràdio 9 Reis Juan i l’estudiant David Mollà donava cabuda a les actuacions de cantants com Andreu Valor, el Tio Fredo, Francesc Vanyó, Hugo Mas, Toni el de l’Hostal, i de grups com ara Atzukak, Saba Nova, Zero Coma, Mai Mai, Assekes, La Marabunta, el Club Solitary o Tashkenti.
 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *