Donya Asunción era vídua, tenia 67 anys i dos fills, Juan i Belén. El dia de la seua mort, Belén descobreix que, a més, tenia un amant secret. Durant la vetlla, i amb l’ajuda del seu germà, tractarà de descobrir qui és. Este és el plantejament inicial del curtmetratge «Miniaturas» , dirigit per Vicente Bonet («Love Wars») i protagonitzat pels actors Carme Juan («L’Alqueria blanca») i Sergio Caballero («Unió musical Da Capo»). Ara, acaba d’estrenar el seu tràiler a la xarxa .

La regidora de cultura, Irene Vila, ha manifestat les seues ganes de veure el resultat final d’este treball en el qual han participat com a figurants diverses veïnes i veïns de la Font de la Figuera: «quan la productora va contactar amb mi per sol·licitar la col·laboració de l’ajuntament, no vaig dubtar a continuar donant suport a la cultura cinematogràfica tal com venim fent amb el concurs de curts Imagina’t, organitzat pel regidor de joventut, Vicent Muñoz. També vaig considerar interessant per al poble que hi haja participació fontina i que es conega el treball tant dels nostres actors com de les nostres empreses » .

El curtmetratge ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Font de la Figuera, així com amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafamés, localitat on també s’ha gravat el projecte. A més, han participat com a figurants diverses actrius i actors del Grup Tartana Teatre, membres de l’Associació d’Ames de Casa de Font de la Figuera i veïnes i veïns de les dues localitats.

Fa uns dies es va alçar amb «La Pecca de Oro» a la VII edició del festival de cinema La Pecca (Sevilla) . Amb este ja són quatre els premis amb què compta «Miniaturas». Els dos primers guanyats al Festival Cortometrando organitzat per la Diputació de Castelló i el tercer obtingut al Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-real- Cineculpable (Premi al Millor Curtmetratge Provincial).

El regidor de promoció econòmica i local , Vicent Muñoz, també ha volgut «felicitar a tot l’equip de The Social Dog que ha fet possible un projecte d’aquesta envergadura i amb el qual segur aconseguiran alçar-se amb molts més premis. És per a nosaltres un honor tenir l’oportunitat de projectar-lo en les pròximes Nits a la Fresca» .

El guió de «Miniaturas» està escrit per Vicente Bonet i Fiana Marín, basat en un relat d’Ana Añón. L’equip tècnic el van completar Héctor Alabadí (producció), The Last Monkey (So), Ruth Zapater (Directora de Fotografia), Maite Olaia i Lorena Quilis ( Art) i Ana Llorca (Vestuari), entre d’altres.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *