Més de 1.000 atletes de diverses edats s’espera que participen el proper 2 de febrer al Cross “Ciutat d’Ontinyent”, una prova que es desenvoluparà al nou Passeig de Benarrai, i que serà puntuable pel Campionat Provincial i Autonòmic escolar de camp a través i per al circuit de la Federació Valenciana. La prova, presentada aquest dimarts a les instal·lacions de l’IES Jaume I, estarà organitzat pel Club Atletisme Vall d’Albaida (CAVA) amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent, des d’on l’Alcalde, Jorge Rodríguez, i el Regidor d’Esports, Pepe Pla, coincidien en destacar el positiu impacte de la prova per al foment de l’activitat física, l’educació i l’atracció de visitants d’altres municipis.

L’alcalde incidia en què “el foment de l’esport no sols porta coses positives pel que suposa l’activitat física per a la salut, sinó també per a la transmissió de valors com l’esforç i el companyerisme”, destacant també el pol d’atracció que serà una volta més la ciutat. En aquest sentit, el regidor d’Esports, Pepe Pla, apuntava que “els 1.000 participants vindran amb acompanyants, el que resulta molt positiu per a la promoció d’Ontinyent, que gràcies a iniciatives com aquesta és una veritable ciutat esportiva i un referent que acull regularment proves autonòmiques com aquesta”, assenyalava.

Tots dos tenien paraules d’agraïment per a la Federació Valenciana d’Atletisme i per al CAVA,  des d’on el seu president, Andreu Gramage, també coincidia en relacionar l’esport amb l’educació, referint-se no sols a la prova sinó també a la incipient nova titulació universitària en Educació Física  que s’impartirà al Campus d’Ontinyent al proper curs 2014/2015.

A l’acte també intervenien el President de la Federació Valenciana d’atletisme, l’ontinyentí Vicent Revert, el Director Tècnic del Club ontinyentí Fran Mollá, i l’entrenador Nacho García. La prova partirà del nou “Passeig de Benarrai” d’Ontinyent, una via de prop d’un quilòmetre de llargària que perllonga la coneguda com a “ruta del colesterol” entre les avingudes Generalitat i Daniel Gil, incloent-se una prova oberta de 4.000 metres per als no federats i una altra de 500 metres per als nascuts a partir de l’any 2005. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *