El Conseller d'Hisenda i Administració Pública de la Generalitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha visitat este matí Caixa Ontinyent acompanyat per la Directora General de l'Institut Valencià de Finances (IVF), Mariona Roger, on ha sigut rebut pel seu President, Antonio Carbonell, i pel seu Director General, Vicente Penadés.

En la seua visita, ambdós han conegut la situació i previsions de l'entitat, i els projectes més immediats de la caixa, entre els que es troba la remodelació del seu edifici central amb motiu del 130 aniversari de Caixa Ontinyent i la pròxima obertura de noves oficines en la ciutat de València.

En este sentit, el Conseller ha qualificat Caixa Ontinyent com “símbol de bona gestió financera, responsabilitat, eficàcia i treball ben fet, la qual cosa l'ha portat a convertir-se en la primera caixa d'estalvis d'Espanya”. I ha volgut deixar constància del suport “a una entitat tan significativa, rellevant i distintiva com és Caixa Ontinyent”.

Finalment, Juan Carlos Moragues s'ha referit a la nova Llei de Caixes aprovada pel Consell per a adaptar la legislació valenciana a la normativa de caràcter estatal de la llei 26/2013, explicant que “augmenta el control, professionalitza la gestió, enfortix el govern corporatiu de les entitats i és una aposta per la independència i la transparència”. Tal com hi ha assenyalat, la nova normativa aborda una redefinició de les caixes d'estalvis i contempla una limitació del seu àmbit d'actuació, tant territorial com funcional.

Per la seua banda, el President de Caixa Ontinyent, ha agraït la presència i les paraules del Conseller, reafirmant-se en el compromís, compartit en el si de la caixa tant pels òrgans de govern com pel personal, de continuar en la mateixa línia de servici a les famílies, als emprenedors, a les xicotetes i mitjanes empreses (pimes), i a les institucions del seu àmbit d'actuació.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *