L’acte començà a les 11.30 h amb una xicoteta exposició on es mostrava la vida del compositor a través de partitures musicals, fotografies i retalls de premsa.
 
L’acte continuà amb la interpretació de la partitura Pentáfono a càrrec de Juan Antonio Pallàs, Irene Simbor, José Vicente Llopis, Jesús Sanfélix i M. Amparo Vidal sota la batuta d’Héctor Oltra.
 
Aura va ser la segona peça escollida interpretada pel violí de M. Amparo Vidal i Elena Pina amb la flauta va fer sonar la partitura Quasi niente.
 
A la meitat de l’homenatge, Andrés Valero, músic, compositor, director, alumne i amic de Ramos, va fer un parlament de la música per a banda creada per Ramon Ramos. A més es va veure un vídeo on la banda interpretava Pascaglia i En un vasto dominio.
 
L’acte continuà amb Jesús Antich al piano i Elena Pina a la flauta fent sonar els acordes d’Après moi. Jordi Simó amb la percussió de la peça El tumbao i per tancar l’acte Jesús Antich, Jordi Simó i Juan Antonio Pallás interpretaren Remors de claredats.
 
L’Ajuntament va agrair a la família la seua col·laboració, als organitzadors Héctor Oltra, Josep Lozano, Andrés Valero i Jordi Simó el seu esforç, a l’Institut Valencià de la Música els materials deixats per a l’exposició i als músics la seua participació en l’homenatge.
 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *