Aquesta Mostra Canina Popular “El millor amic”, estarà organitzada per el Club Can Xàtiva junt amb la Societat Protectora d’Animals de Xàtiva (SPAX), Una huella en el corazón, Canes de Xàtiva, Animal Style i amb la col•laboració de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Xàtiva, on els principals objectius son, el de passar una bona estona rodejats de gossos i amants dels animals, donar una sèrie de pautes o consells bàsics del que necessiten les nostres cans, integrar dins dels actes de la Fira, i de la societat xativina, als gossos, als animals i així donar-li la seua importància, i donar a coneixer i ajudar tant a la SPAX com a Una huella en el corazón, dos col•lectius xativins dedicats a ajudar als animals.

A la Mostra Canina Popular “El millor amic” es farà una xicoteta mostra d’ensinistrament de gossos a càrrec de Canes de Xàtiva, que de segur farà gaudir als assistents, mostrant els exercicis que realitzen els gossos i els seus propietaris membres d’aquest club caní basat en un ensinistrament on el gos aprèn mentre juga i es diverteix amb el seu propietari.

També es realitzarà una mostra popular de gossos, on qualsevol persona que vullga pot inscriure’s amb el seu gos o gossos. Per a aquesta mostra es deurà inscriure abans de començar l’activitat aportant 2€ a benefici de la Societat Protectora d’Animals de Xàtiva, al mateix lloc de l’activitat. Tota aquella persona que vullga participar ha de tindre el gos en regla i serà necessari dur la cartilla del gos. Es vol donar una gran importància a aquesta mostra canina popular, ja que tot el que es recapte anirà a parar a la SPAX, i ens agradaria que fora el màxim possible, i així poder ajudar a la protectora d’animals de Xàtiva.

Per altra banda, a tots els assistents, se’ls farà entrega d’uns clauers que realitzen al col•lectiu “Una huella en el corazón”. Cal remarcar que, estos clauers, d’entre altres objectes, els venen al llarg de l’any en benefici dels animals que arrepleguen al carrer, be perquè s’hajen perdut, o be perquè hajen sigut abandonats. Els clauers que es repartiran a l’acte de la fira seran totalment gratuïts, ja que l’Ajuntament de Xàtiva ho subvenciona, i d’esta manera ajuda econòmicament amb “Una huella en el corazón”, o el que és el mateix, amb els animalets sense llar.

També hi haurà alguns detalls aportats per diverses marques comercials de productes canins mitjançant Jorge Fuset (Canes de Xàtiva), així com un regal de la perruqueria canina Animal Style.

En resum, el proper 18 d’agost, a les 12:00 hores, a l’Albereda, dins dels actes de la Fira d’Agost de 2015, es celebrarà la primera Mostra Canina Popular “El millor amic”, on es podrà gaudir d’una exhibició d’ensinistrament caní, a càrrec de Canes de Xàtiva, una mostra popular de gossos en benefici de la SPAX, es donaran unes pautes sobre les necessitats dels gossos i obligacions dels propietaris, es repartiran uns clauers, gratuïtament, als assistents, en benefici de Una huella en el corazón i algun que altre detallet més.

Es la primera activitat canina en Fira des de fa molts anys, com per la importància i repercussió de l’acte, tant en la nostra societat, com per als col•lectius animalistes de Xàtiva.

Mostra canina popular recomanada per: TOimprove agency, BDLC-Noticias, RBM&Management, Producciones J. Olmo, Blue Radio FM i Portal Comarcal.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *