La Plaça de l’Església acollirà la projecció de cinc llargmetratges de distints gèneres i per a tots els públics. Els dimecres d’agost tindran lloc les habituals sessions de Cinema al carrer que, a més, en aquesta edició serà la plataforma per a la projecció d’una estrena especial del llargmetratge “Operasiones espesiales”.
 
La sala a la fresca començarà a omplir-se de butaques el dimecres 6 d’agost amb el film “El capitán Philips”, un drama protagonitzat per Tom Hanks. El dia 13 es projectarà la comèdia romàntica “Cuestión de tiempo”, de Richard Curtis. La comèdia espanyola “Tres bodas de más”, amb Inma Cuesta posarà humor a la nit del dia 20.  Per acabar el cartell, “Gru, el meu vil·là favorit”, serà el protagonista animat de la seua versió en valencià. 
Una estrena “espesial”.
 
El dilluns 11 d’agost el Cinema d’estiu acollirà una projecció ben esperada: el primer llargmetratge del director local Paco Soto, “Operasiones espesiales”. La comèdia policíaca narra la investigació d’una unitat de policia per a recuperar la talla robada de la Dama d’Elx. En els més de 100 figurants i les distintes localitzacions, el Poble Nou de Benitatxell té una presència rellevant. A més, l’Ajuntament ha participat com a productor i col·laborador destacat del llargmetratge. 
Amb aquesta posada de llarg, els veïns i les veïnes tindran l’oportunitat de gaudir d’aquesta esperada pel·lícula.
 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *