El president de la Diputació de València i secretari general del PSPV-PSOE de la Vall d’Albaida, Jorge Rodríguez, va encoratjar ahir els militants socialistes de la Vall d’Albaida de cara a la campanya electoral per a fer possible que les noves formes de govern que s’han demostrat en a penes cinc mesos en la Diputació o en la Generalitat es traslladen a partir del 20 de desembre a l’Estat. Per al també alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez «La nova política és la que treballa per totes les persones, no pels interessos particulars».

El PSPV-PSOE de la Vall d’Albaida va reunir els seus militants a Aielo de Malferit, el poble del representant valldalbaidí en la llista del PSPV-PSOE, Juanra Espí, portaveu del grup socialista en la localitat i que va assenyalar que «l’alcalde d’Aielo és el millor exemple de la vella política. La que mira pels interessos propis per a posar-se sous milionaris, la que entén l’administració pública com una oficina de col•locació d’amics i familiars».

L’acte, que va congregar més d’un centenar de persones, va servir per reconèixer i agrair la tasca dels regidors de la passada legislatura i marca el tret d’eixida de la campanya electoral a la Vall d’Albaida.

Primer acte de precampanya de Ximo Puig i Jorge Rodríguez

D’altra banda, demà a les 11 del matí a l’Auditori del Jardí Botànic, Jorge Rodríguez serà el moderador de la taula redona amb alcaldes i alcaldesses valencians, un acte per tal de reivindicar el municipalisme i derogar la llei de reforma de l’administració pública que inaugurarà Ximo Puig i clausurarà la cap de llista al congrés per València Ana Botella. En l’acte intervindran els alcaldes i alcaldesses de Torrent, Gandia, Mislata, Algemesí, Burjassot i Xàtiva i la regidora de l’Ajuntament de València Sandra Gómez. Es tracta del primer acte de precampanya del PSPV que amb el lema Completa el canvi vol traslladar a Madrid les noves formes de fer política que han suposat els nous governs socialistes en la Generalitat i la Diputació de València.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *