Ramón també ha agraït l’esforç i dedicació a totes les persones “que estos anys han estat al nostre costat i que ens han ajudat en la nostra tasca, ja que sense elles no haguérem pogut aconseguir aquesta fita històrica de trencar el bipartidisme PP – PSOE i triplicar els resultats de 2011”.

“Són tantes les persones que han col·laborat a la campanya, que han aportat el seu temps, que han demanat el vot als amics i familiars, que sense eixe boca a boca no hauríem tingut aquestos resultats històrics”.

I és que COMPROMÍS per Paterna ha passat de dos regidors a sis, “un resultat que és molt positiu per a nosaltres i que fa veritable el canvi que demanava la ciutadania. Per això, ara el que cal és continuar treballant amb humiltat, transparència, honradesa, participació, responsabilitat i molta valentia. Tot amb l’objectiu de tornar el somriure a Paterna i fer que siga el poble que volem”.

“La ciutadania ha de tornar a confiar en la política i en els polítics. Hem de recuperar eixa confiança i tornar-li-la, després d’haver-la dipositat en nosaltres. Perquè entre totes i tots estem fent història en Paterna”, ha conclós Juanma Ramón.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *