Els 50 alumnes de la primera promoció de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport d’Ontinyent han començat hui la seua trajectòria formativa. Donant-los la benvinguda han volgut estar l’Alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, i el Degà de la Facultat, Vicent Añó, acompanyats pel Regidor d’Educació, Pepe Pla, i el professor Luis Antolín. “Hem volgut estar hui ací perquè pensem que l’estrena d’una nova titulació universitària a Ontinyent ho mereix”, ha indicat l’Alcalde d’Ontinyent. El degà, per la seua banda, ha insistit vàries vegades que ha estat la implicació de l’Ajuntament i de Caixa Ontinyent la que ha fet possible aquest nou títol: “no sols han posat a la nostra disposició el poliesportiu i les instal·lacions necessàries, sinò que també han posat diners per pagar el professorat que ens fa falta”, ha reconegut Vicent Añó.
 
Jorge Rodríguez destacava que “en aquest curs Ontinyent va a donar un salt qualitatiu amb el nou edifici del Campus, al mes de gener, però també amb aquesta nova titulació ampliem l’oferta acadèmica del nostre Campus; perquè tan important és el continent com el contingut”, manifestava. El primer edil, també President de la Fundació Campus Ontinyent, agraïa “esta forta aposta de la UV però també de la Fundació i especialment de Caixa Ontinyent per traure endavant estos estudis, ja que gràcies a un conveni entre estes entitats amb l’Ajuntament es poden invertir prop de 500.000 euros per contractar el personal necessari per impartir-los”, assenyalava.
 
A banda, l’Ajuntament i la Universitat han realitzat millores al Poliesportiu (on els alumnes d’Educació Física duran a terme la seua formació pràctica) pressupostades en 80.000 euros. En concret, s’ha transformat l’antiga sala de premsa en un aula formativa dotada de dispositius de projecció, pissarra electrònica i ordinadors, adquirint també la Universitat nou material esportiu i instrumental per als laboratoris d'Anatomia i Fisiologia. L’ajuntament, per la seua banda, ha repintat les instal·lacions i ha incrementat la potència lumínica de l’enllumenat del polisportiu. A més a més, el despatx del regidor al Pavelló s’ha transformat en una Sala de Professors.
 
El degà Vicent Añó mostrava la seua satisfacció per l’acceptació d’aquesta nova oferta “ja que no sols hem cobert el 100% de les 50 places que ofertavem a Ontinyent, sinó que tenim llista d’espera i hem registrat peticions d’alumnes de llocs molt diversos. La majoria dels alumnes són de La Vall d’Albaida, La Costera i La Safor, però també tenim alumnes de la ciutat de València o de Benidorm, per exemple”, explicava. Añó, a la seua intervenció, feia constar als alumnes que van a tenir al seu abast “unes instal·lacions magnífiques, millors que les de València, ja que ací la piscina coberta està al costat del Poliesportiu, tenim una pista d’atletisme completa i podem alternar l’ús d’un pavelló amb instal·lacions a l’aire lliure. Tot açò, afegit al nou aulari, fa d’aquest un centre de referència”, destacava. 
 
Quant al regidor d’Educació, Joventut i Esports, Pepe Pla qualificava la jornada com “històrica, perquè suposa un pas més al camí d’Ontinyent com a ciutat universitària. Poques ciutats que no son capital de província poden oferir tres titulacions universitàries com les que anem a impartir des d’aquest curs, amb unes instal·lacions com les que anem a tenir al nostre abast”, destacava. Pla confirmava que si be les obres del nou aulari està previst que estiguen a punt en gener, les millores al Poliesportiu estaran acabades esta mateixa setmana.
 
 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *