El Campus va finalitzar en una jornada molt emotiva per als participants i familiars.

El Campus formatiu del FC Barcelona que ha tingut lloc durant l’última setmana a Ontinyent tornarà a la ciutat en 2013. Així ho confirmava l’exfutbolista internacional i director adjunt de la FCB Escola, Julio Alberto Moreno, durant la jornada d’acomiadament d’una activitat que ha reunit decenes de xiquets d’entre 7 i 15 anys de tota la província que, tal com destacava el Regidor d’Esports, Pepe Pla, “han pogut gaudir d’una oportunitat per veure com es treballa al FC Barcelona i per formar-se no sols esportivament, sinó també en valors”, subratllava.

Julio Alberto elogiava “la qualitat de les persones i de les instal·lacions municipals” entre els principals motius per aquest anunci, a més de la seriositat i bon treball de la Fundació Esport Base Ontinyent i la Penya Barcelonista d’Ontinyent.

Pepe Pla explicava que “bona mostra del positiu impacte que ha tingut la ciutat i la seua gent en els responsables del club”, és que dos dels monitors ontinyentins que han participat al Campus formaran part de l’equip organitzatiu que la FCB Escola durà a Marbella, “amb la qual cosa la satisfacció és doble”, manifestava Pepe Pla, “ja que hem oferit a Ontinyent una activitat única com aquesta i se’ns confirma l’interès per tornar a dur-la. A més a més totes les parts estem segures que la participació l’any que ve serà superior per la difusió favorable que faran tots aquells que han participat enguany”, incidia el regidor.

Els participants i els seus familiars visqueren ahir una emotiva jornada d’acomiadament al poliesportiu, on es van disputar diversos partidets, tenint lloc posteriorment un acte de lliurament de diplomes al Restaurant Cúgol, al qual estaven presents també la Segona Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament, Rebeca Torró, els tècnics del club blaugrana que han participat al Campus i penyistes de diverses agrupacions barcelonistes de tota la província. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *