Així mateix, la delegació valenciana de la Federació Espanyola de Malalties Rares (FEDER) comptarà amb un espai en què s’informarà de les seues activitats i es posaran a la venda polseres i camisetes solidàries.

Víctor Cerdà, afronta l’última setmana d’una marxa solidària que ha comptat ja amb més de 10.000 participants.

El brigadista forestal d’Imelsa, Víctor Cerdà, ha completat ja un total de vint-i-quatre etapes del Camí Solidari per les Malalties Rares, el final de les quals està previst per al pròxim 19 d’octubre en les Torres de Serrans de València, al voltant de les 13:00 hores.

De les 24 etapes que ja ha completat, Víctor Cerdà, destaca "la participació popular en el pas de la nostra caravana solidària pels diferents pobles. Por això, crec que s’està complint l’objectiu principal d’esta acció, que era conscienciar la gent que els afectats per malalties rares necessiten el suport de la societat.”

Fins al moment, El –Camí- ha segellat el seu pas per les comarques de L’Horta, Camp de Morvedre, Camp de Túria, Els Serrans, Racó d’Ademuz, Requena- Utiel, Xiva-la Foia de Buñol, la Vall d’Albaida, la Canal de Navarrés, la Ribera, la Costera i la Safor.

Més de 10.000 participants, durant els passos pels municipis de la Caravana Solidària s’han viscut moments emotius, com la recepció a Vallada que va comptar amb la presència de més de 2.000 persones, o la jornada a Xàtiva, en el que un grup de malalts es va unir a, Víctor, en el tram final de l’etapa.

Fdo.: Eduardo Sala – Corresponsal Ribera Alta. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *