En els darrers anys, el Bernat i Baldoví s'ha utilitzat esporàdicament com a sala de cinema per acollir la campanya de cinema a l'escola, el Festival de Cinema Internacional de Merda o la programació nadalenca, no obstant, fa molts anys que els suecans no tenen cartellera de cine.

La iniciativa planteja la projecció d'una pel·lícula, un dijous al mes i seran els mateixos espectadors els que triaran a l'eixida de la sessió, d'entre el llistat proposat, la pel·lícula que es projectarà en el proper mes. La llista plantejarà una sèrie de films ordenats per àrea temàtica o gènere, buscant sempre una relació entre ells. Les pel·lícules es projectaran amb un projector digital d'alta definició, seran en versió original, subtitulades i la majoria seran reestrenes, és a dir, pel·lícules que ja estan uns mesos al mercat domèstic.

Els organitzadors han anunciat ja la data de reestrena del centre com a sala de cinema. La primera projecció serà el proper dijous 18 de febrer, a les 20:00 hores i la pel·lícula que s'ha escollit per esta primera sessió ha sigut La Isla Mínima. La pel·lícula no ha estat, però, elegida aleatòriament. Els paisatges que apareixen en la pel·lícula, ambientada a la localitat andalusa de Isla Mayor, han estat creats pels suecans i valencians que van emigrar allà, als anys 50, per introduir el conreu de l'arròs en estes terres.

L'entrada a totes les sessions serà gratuïta i podran accedir-hi tots aquells que ho desitgen fins completar l'aforament.

Bisbal Paelles Monumentals te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *