La Directora General visita una actuació que va perdre la subvenció

El grup municipal del Bloc a l’Ajuntament de Barxeta vol fer-se ressò de la visita que va fer al municipi el darrer divendres dia 3 de setembre la Directora General de Turisme d’Interior de la Conselleria de Turisme, Pilar Collado amb motiu de la finalització dels treballs de senyalització de la senda de la Barcella i del Paratge Natural Municipal Riu Barxeta. El Bloc titlla d’electoralista, oportunista i populista esta visita.

Cal recordar que en octubre del 2009, van signar un conveni l’Ajuntament de Barxeta i l’Agència Valenciana de Turisme per enllestir el projecte de “Senyalització del sender de la Barcella i del Paratge Natural Riu Barxeta”. La subvenció seria de 40.000 € i cobriria el 100% de l’actuació. Però l’Ajuntament, per incompetència manifesta; no va complir amb el termini de finalització de les obres, el 15 de desembre de 2009; i va perdre els 40.000 € de la subvenció. L’Ajuntament que fins aleshores tenia certificades 21.840,12 €, el que representava el 58,30 % del pressupost, va efectuar el pagament a l’empresa adjudicatària amb fons propis.

Per tal de finalitzar el projecte, a gener de 2010, se’n va redactar un altre: “Senyalització del sender de la Barcella i del Paratge Natural Riu Barxeta, 2ª fase” amb un pressupost per al coneixement de l’administració de 24.759,94 € i es va sol•licitar una “ajuda econòmica a l’Agencia Valenciana de Turisme”. I efectivament, aquesta vegada si, s’ha rebut una subvenció de 16.241,32 €, açò és, del 65,60 %.

El mateix divendres pel matí, dia de la visita de la Directora General, operaris municipals van col•locar de rapafuig sobre els senyals informatius ja existents des de feia temps, les enganxines  de la Conselleria per tal d’adequar-les al nou patrocinador.

Per tant, la Directora General ha visitat unes obres que no han estat finançades al 100% pel seu departament, si bé no ha sigut per factors imputables a l’administració que ella representa, sinó deguts a la deixadesa i incompetència que ha fet palesa l’equip de govern de l’Ajuntament de Barxeta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *