L’Ajuntament va realitzar una forta inversió per a construir els hivernacles en uns terrenys de propietat municipal just al costat de l’ecoparc i els va dotar del material corresponent. Durant els dos anys de vigència del Taller d’Ocupació, les instal•lacions van ser ocupades pels alumnes  i desenvolupaven la seua tasca. Però des del passat mes de desembre que va finalitzar el Taller d’Ocupació, per les instal•lacions ja no ha aparegut ningú i a mesura que passa el tems, va deteriorant-se.

Al darrer plenari ordinari, recentment celebrat, els regidors del Bloc van preguntar a l’equip de govern, el què pensaven fer dels nombrosos vivers de pi i carrasca i de plantes que hi havien als hivernacles municipals i la resposta va ser que no sabien ben bé què fer d’ells. El Bloc va proposar realitzar una jornada lúdica-festiva i aprofitant el dia de l’arbre, efectuar una reforestació amb pins i carrasques a les serres cremades de les rodalies del poble.

Ha passat el dia de l’arbre i no han fet res i encara no saben què fer; la qüestió és que a mesura que passa el temps, l’estat de degradació dels hivernacles i dels vivers augmenta i fins i tot les últimes gelades i els robatoris estan acabant amb totes les existències.

Una vegada més, l’equip de govern d’Esquerra Unida de Barxeta, mostra la seua inoperància i la seua incapacitat manifesta per tal de trobar una solució a aquest problema i topen una vegada més amb la crítica política per part dels regidors del Bloc, l’únic grup que realitza una veritable llavor d’oposició a l’Ajuntament de Barxeta, governat per Esquerra Unida amb el vistiplau del PP.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *