Dues becàries están ajudant en la guarderia infantil

El portaveu del grup municipal del Bloc a l’Ajuntament de Barxeta, Enric Soler, ha criticat en el transcurs del darrer plenari, el lloc de treball assignat per l’Ajuntament, als estudiants que estan realitzant les pràctiques formatives, dins del marc del programa “La Dipu et beca”.

En principi, estava previst per aquest mes de setembre, que dues becàries realitzaren les seues pràctiques de formació a les dependències de les oficines de l’Ajuntament i a la Biblioteca, respectivament; doncs els estudis tenien una certa relació amb el lloc a desenvolupar les pràctiques, perquè les becàries estan realitzant la llicenciatura en Dret i Tècnic Superior en Administració i Finances, respectivament. Però davant la sorpresa general, les becàries estaven realitzant les seues pràctiques en la guarderia municipal, recentment inaugurada; ajudant en tasques d’atenció als xiquets i a les xiquetes de la guarderia.

El portaveu del Bloc va criticar aquesta situació, perquè al seu parer el marc del programa de les pràctiques d’estiu, té com a objectiu principal i més important, que els becaris realitzen pràctiques de formació i que puguen adquirir certa experiència, però no, aprofitar-se de la beca i destinar-les a tasques que no tenen res a veure en la seua formació. A més, en una guarderia cal una certa formació per a poder treballar en els infants. És lamentable que les becàries no hagen pogut treballar i practicar a la seua àrea professional.

La regidora responsable d’aquesta barrabassada ha justificat la destinació de les dues becàries a la guarderia, dient què: “En la guarderia feia falta tirar una mà a les dues mestres per ajudar i elles, les becàries, van acceptar”. Qualsevol es nega!

No és la primera vegada que ocorren aquestos casos, al llarg de la present legislatura, el Bloc ha denunciat casos semblants: Alumnes del Taller d’Ocupació del mòdul de jardineria o viverisme, realitzant tasques d’obrer de la construcció o personal del PAMER, destinat en principi a treballs forestals i a la fi, acaben realitzant tasques de neteja en la via pública.

Amb aquesta denúncia, el grup municipal del Bloc, una altra vegada més, vol manifestar la improvisació i la falta de planificació que retrata a la perfecció a aquest ineficaç equip de govern sense idees i sense motivació i que per sort, ja s’encamina cap al final d’esta trista i penosa legislatura.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *