La portaveu del BLOC afegeix que el PP de Carlet “entra en una contradicció evident: si diuen que hi ha un enorme superàvit a l’ajuntament, per què es matxaca d’eixa manera a una part significativa de la població que és clau en l’economia local? Òbviament el superàvit de què parlen és absolutament fictici”.

Ortega ha declarat que “l’ajuntament ja ha incrementat l’IBI molt per damunt del que suposa la taxa, apostant per una revisió cadastral dels immobles en el moment en què el seu preu en el mercat era el més car de la història, així és que ja que la taxa de fem estava també inclosa dins l’IBI, s’ha de retornar íntegrament la taxa de residus a tots, vivendes, locals i activitats”, una taxa de la qual, en opinió d’Ortega, “l’Ajuntament de Carlet és còmplice, tant de la seua creació, amb l’encariment que suposa, com de la gestió nefasta que s’ha produït”. La portaveu del BLOC aposta “per un pagament directe per part dels ajuntaments, com venia fent-se fins ara, cosa que ha ocultat deliberadament l’Ajuntament de Carlet als veïns”.

El Grup Municipal del BLOC demanarà una reunió urgent de portaveus per analitzar la gestió que s’està duent a terme, acordar el retorn íntegre de la taxa a tots els establiments i activitats de la nostra ciutat i fer una proposta conjunta al consorci per possibilitar que els ajuntaments paguen directament el cànon pel tractament de residus.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *