La regidora de servicis socials, Ma Carmen Iñesta, ha volgut fe arribar la seua satisfacció a tots els restaurants, bars, comerços, associacions i persones que han col•laborat en aquesta iniciativa. “Des del consistori, els agraïm a elles i ells la seua implicació per les persones que ho estan passant malament, sobretot en una situació tan difícil per a tots en què ens trobem. Ajudar en temps difícils és una tasca fonamental i ha de ser una de les primeres prioritats per a marcar-nos”.

Tot i que, a pesar que les ajudes hagen anat en augment, la regidora ha volgut fer una crida a la contínua ajuda que necessiten aquestes famílies que ho estan passant malament. Tal com ha manifestat la regidora de servicis socials de l’ajuntament. Els comerços participants d’aquesta iniciativa faciliten als seus establiments un espai visible, en el qual les persones puguen fer les donacions. Una iniciativa que valora, a més, la voluntat de les famílies per aportar el seu granet d’arena a l’hora d’ajudar les persones que ho necessiten.

El Banc d'Aliments recull menjar que donen els comerços, restaurants, bars i particulars. Aquests aliments els gestiona el departament de Serveis Socials de l'ajuntament. Els comerços participants en aquesta iniciativa faciliten als seus establiments un espai visible en el qual les persones poden fer les donacions. Una iniciativa que valora, a més, la voluntat de les famílies per aportar el seu granet a l'hora d'ajudar a les persones que ho necessiten.

Tal i com ha manifestat el regidor de promoció econòmica i local, Vicent Muñoz, "una societat més justa es demostra en la forma d'actuar de la seua ciutadania i, en aquest sentit, els comerços, bars i restaurants de la Font de la Figuera, així com moltes persones anònimes, estan demostrant estar a l'alçada de les circumstàncies que requereixen aquests temps durant els dos anys de funcionament del Banc d'Aliments. Caminem junts, totes i tots, per fer una societat més justa i més forta".

S’agraeix a les i els col•laboradors que prioritzen en aliments com farina, sucre, oli, galetes i llet, encara que, qualsevol donació serà ben rebuda.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *