L'experiència, que es va realitzar durant el primer semestre del curs 2014/2015 amb alumnat del Grau de Mestre en Educació Primària i Infantil, va consistir en la realització de curtmetratges mitjançant l'ús del mòbil promovent entre els estudiants la creativitat, la innovació i el treball en equip. En el cas de la Universitat Jaume I la participació es va realitzar a través de les assignatures Fonaments i didàctica de l'expressió musical en Educació Infantil i Educació per a la diversitat del grau de Mestre en Educació Infantil.

«Historias en pequeñas dosis» és un dels 21 recursos tecnològics i experiències innovadores que han sigut destacats enguany pels Premis SIMO EDUCACIÓ, la convocatòria que organitza el Saló de Tecnologia per a l'Ensenyament en col·laboració amb Educació 3.0 a fi de reconèixer el treball dels professionals, companyies i institucions que afavoreixen el desenvolupament i la implantació de solucions TIC en el sector educatiu.

Els premis es van lliurar en el marc de SIMO EDUCACIÓ 2015, l'esdeveniment de referència tecnològica per a l'àmbit docent que, organitzat per IFEMA, es va celebrar del 28 al 30 d'octubre en Fira de Madrid.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *