Aquest acte servirà per a donar inici a una setmana plena de documentals; enguany amb la novetat que de dilluns a divendres es projectaran els treballs participants al primer Premi MON•DOC, els guanyadors del qual es donaran a conèixer durant la gala de clausura del dissabte 26 d’octubre. A més d’estos, el cap de setmana podran vore’s en este xicotet poble de la Vall d’Albaida documentals com Searching for Sugar Man, guardonat amb un Òscar, o Inocente, també guanyador de l’Òscar i que per primera vegada es projecta a Espanya amb subtítols.

Durant la gala de dissabte es farà entrega del Premi del Públic de MON•DOC 2012 als directors alacantins Vicente Pascual i Luis García, pel seu documental Estación de Peaje, que retratava amb cruesa l’experiència de dos supervivents del camp de concentració nazi de Mauthausen.

MON•DOC torna, per tant, renovat i amb força, després d’un parell d’anys d’incertesa sobre el futur de la Mostra; l’única de la Comunitat Valenciana dedicada íntegrament al gènere documental. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *