El grup empresarial “Musgrave Espanya” ha obert aquest dijous un supermercat “Dialprix” a Ontinyent, una superfície de 500 m2 destinada principalment a productes sense envasar, i que ha servit per crear 15 nous llocs de treball a la ciutat. El nou supermercat, ubicat al Carrer l’Ereta del barri de Sant Josep, ha estat inaugurat aquest matí per l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el Director General de Musgrave Espanya, Luis López, en un acte que ha comptat també amb la presencia dels membres del Govern d’Ontinyent Josep Francés, Rebeca Torró i Manuel Cuesta, així com de diversos regidors de l’Ajuntament i directius de Musgrave.

El Director General de Musgrave Espanya, Luis López, agraïa a Jorge Rodríguez i al seu equip “la seua implicació i les facilitats que han fet possible que pugam obrir la tenda en condicions i en un temps rècord. L’Ajuntament ha entès que una aposta com aquesta és en benefici de tota la comunitat perquè reactiva la zona i sobretot crea llocs de treball”, manifestava, incidint en l’aposta de l’empresa aposta per donar feina als treballadors de la propia zona on crea els seus establiments, tal com ha fet a Ontinyent. Les entrevistes per a la selecció dels treballadors es van realitzar entre els mesos de maig i juny per part de l’Agència de Col·locació de l’Ajuntament d’Ontinyent, en base al perfil sol·licitat per l’empresa per a les diferents seccions.

Després del tall de la cinta inaugural, els directius de Musgrave han acompanyat l’Alcalde i els regidors per les instal·lacions del supermercat, explicant-los el model de negoci de Dialprix, basat en oferir productes frescos amb serveis de xarcuteria, panaderia, carnisseria, fruiteria i verduleria.

L’Alcalde d’Ontinyent ha destacat que la implicació i aposta per la ciutat de Musgrave “és una nova prova que la ciutat està en els plans de futur de les empreses, i té bones perspectives comercials malgrat la crisi”- cal recordar que l’apertura d’aquest centre s’afegeix a les de dos grans superfícies comercials a l’últim any a la zona de Sant Rafel i a l’Avinguda del Tèxtil- destacant també que “és una boníssima notícia perquè per al Govern d’Ontinyent la creació de llocs de treball és una prioritat absoluta i ara s’han creat 15. Donem la benvinguda i agraïm a Musgrave la seua aposta per Ontinyent i li desitgem que puga seguir creant ocupació a la nostra ciutat”, assenyalava.

El d’Ontinyent és a més a més el primer supermercat Dialprix ecoeficient a tota la xarxa de Musgrave, que inclou 24 supermercats i 77 centres minoristes principalment a les províncies de Castelló, València, Alacant i Múrcia, xifra que s’ampliarà al llarg de 2013. Aquesta “aposta per la sostenibilitat” es tradueix en la integració en aquesta superficie tots els avanços en enllumenat, fred industrial i gestió de les instal·lacions per obtenir un estalvi energètic de més del 30% i una considerable reducció de les emissions de CO2. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *