Hui divendres a 19:30 hores a la casa de la Cultura de l’Alcúdia, Dani Miquel i el seu grup presentaran el nou llibre CD més Musiqueries, que ha despertat un gran interès entre els seus seguidors, que són des de xiquets de 2 o 3 anys fins als seus avis i besavis. La mescla del pes de la tradició amb la bona factura i la frescor del músic alcudià són una mescla que aglutina entorn a les seues experiències un públic familiar incondicional.

Com diu el mateix Dani Miquel, el primer Musiqueries fou un llibre ple d’arbres amb arrels a la nostra cultura i al nostre patrimoni, d’eixes arrels venien cançons com les de “La Perereta”, “La Masereta”, “El Micalet de la Seu” o “Caragol”, i naixien alguns arbres com “La Princesa Ratolina”.

Aquest Més Musiqueries conté arrels, arbres i fruits que emanen des de la nostra identitat i creativitat. Arrels com “Allà dalt la serra”, “La xata merenguera”o “Serra de Mariola”, arbres com “Cigronet ” o “La cançó dels colors” i fruits com “El poema al sol i a la lluna” tota una declaració d’estima al nostre país “Parla valencià” una necessitat, una urgència i “Marieta, Marieta” un homenatge als protagonistes de terror de l’imaginari valencià.

Açò, unit a una acurada posada en escena, farà ben segur que la Casa de La Cultura de l’Alcúdia s’ompli de gom a gom d’un públic desitjós d’escoltar, però també de cantar i ballar amb Dani Miquel i les seues Musiqueries.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *