El regidor delegat de l'àrea, Marc Joan, ha explicat que amb esta iniciativa serà possible millorar l'estat de la xarxa de vies agropecuàries, que en estos moments presenta en la seua majoria un mal estat de conservació.

Donada la situació precària de les arques municipals, el consistori ha hagut de buscar alternatives gratuïtes per arreglar els camins. «Fins ara, havíem de comprar camions de saorra, que ens costaven 100 euros cadascun», explica Marc Joan. «Com que la regidoria té un pressupost limitat, això ens impossibilitava fer front a totes les necessitats en esta matèria pel que l'acord al qual hem arribat farà possible que al final d'esta legislatura els camins de terra puguen estar millor estat que ara i suposarà un estalvi important», ha insistit.

Les primeres actuacions es duran a terme a les entrades i camins de la pedania del Brosquil davant la imminència de les festes pasqüeres, ja que esta zona on hi ha nombroses casetes disseminades és molt concorreguda durant eixes dates.

Joan ha agraït profundament «la generositat» de la formigonera local i ha assegurat que la col·laboració entre ambdues parts «és un bon exemple de l'economia del bé comú: l'empresa cedix allò que li sobra i el nostre poble es beneficia d'eixe material». «No tenim diners, però tenim idees i imaginació i pas a pas superarem les dificultats que ha patit la nostra agricultura a causa de les polítiques del Partit Popular», ha afirmat el regidor.

Les inversions a la xarxa de camins rurals els darrers han estat escasses, el que ha provocat un deteriorament progressiu i suscitat les queixes del sector agrari local.

Bisbal Paelles Monumentals te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *