Els treballs van començar dijous passat en la zona més pròxima a la platja. El projecte inclou la substitució de les malles deteriorades pel pas del temps i la col·locació de noves en llocs estratègics que puguen suposar perill per despreniments. El departament de Medi ambient municipal va sol»licitar abans de la campanya estival el reforçament d'aquests sistemes de seguretat en el litoral pobler.
 
El Servei Provincial ha informat que està escometent l'estabilització de talusos en penya-segats situats en domini públic terrestre. Les últimes actuacions realitzades en aquest sentit es van realitzar en els anys 2007 i 2008, quan es van col·locar malles de triple torsió, de barreres estàtiques i barreres dinàmiques. Ara, la deterioració d'aquests elements i el perill de possibles despreniments han motivat l'actuació, que està previst que finalitze a finals d'any. Així mateix, abans de l'estiu Costes va dur a terme dues actuacions d'urgència en dues zones concretes pel risc de despreniments, instada pel Consistori. Ara, el projecte es completarà amb una actuació general.
 
 
Les tasques que es realitzaran consistiran al sanejament i esbrossament manual de talusos, la substitució de malla de triple torsió, la instal·lació de barreres estàtiques i la instal·lació de barreres dinàmiques.
 
L'alcalde del municipi, Josep Femenia, agraeix l'execució dels treballs competència de Costes ja que “l'actuació va ser requerida pel Consistori a causa de la urgència i necessitat de la intervenció, sobretot per a prevenir possibles riscos a l'estiu, que la platja acull a milers de visitants”.
 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *