Autor de mes de 100 llibres publicats de Ciencies Socials, Cultura Popular, Geografia e Historia, per a ESO i Batxillerat.

Llibres a tindre en compte, com: Mirada a Dos, Paraules i Fangs, Coneguem les nostres Terres, I i II.

En una entrevista que li va fer Ferrán Santonja en 2003 i publicada en la Revista Barcella, va dir sobre la Llengua Valenciana, “La llengua dels valencians és el valencià, i això per tradició històrica. Ara bé, la llei de creació de l’AVL afirma mitjançant una extensa perífrasi que valencià i català és una mateixa cosa.

¿Això comporta que hem de perdre les nostres particularitats, els nostres modismes, les nostres paraules?

De cap manera. Des del coneixement i millora de la realitat sociolingüística és com devem avançar, no sols en l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, sinó a tot arreu.”

Aquest any, la 28 Trobada la dedica al poeta i periodista valencià, naixcut a Burjassot, en Vicent Andrés i Estellés, i en Alberic s’inaugurarà el diumenge 21 d’abril a les 11:00 hores, en l’Antiga Casa Consistorial (ubicada en la Plaça Constitució (Ajuntament), a les 11:00 hores, la Exposició que girarà al seu entorn.

Alberic, espera expectant l’Inauguració de la 28 Trobada, el proper 21 d’abril de 2013, amb el següent programa d’actes:

10:00 hores: Concentració i eixida de la Cercavila cívica, fin l’entaulat de la Trobada, desde la Plaça 1 de Maig.

10:30 hores: Parlaments de Benvinguda, de la 28 Trobada de la Ribera, a l’entaulat

11:00 hores: Inici de les Activitats de la 28 Trobada. Inauguració de l’Exposició “Vicent Andrés Estellés”, a l’antiga Casa Consistorial.

Fdo. Eduardo Sala – Corresponsal Ribera Alta. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *