Carcaixent està immersa dins les seus festes majors i patronals, i una festa que enguany està d’aniversari és el Concurs Local de Paelles que celebra els 50 anys d’història. Per commemorar esta edició especial, la comissió organitzadora formada per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament i la Federació d’Associacions de Veïns de Carcaixent han preparat un seguit d’actes que inclouen novetats com son la realització del concurs la vesprada nit del dilluns 11 d’octubre.

L’acte començarà a les 19:00 hores en les immediacions del Parc Navarro Daràs amb l’encesa del foc de les 175 paelles participants. Abans, de 17:00 a 19:00 h. al pati de l’Escoleta Infantil Municipal, es repartiran els ingredients i la beguda que facilita l’organització gràcies als patrocinadors de l’acte.

Els interessats en participar en aquest concurs sols han d’inscriure’s abans del dimecres 6 d’octubre en les associacions de veïns i comerços de la ciutat, o bé per Internet entrant dins la web www.lesbarraques.com/paelles.

Per incentivar la participació s’han destinat 5 premis repartits en tres categories: 3 premis per a paelles majors, 1 premi Paella Jove Ral•li i 1 premi a la millor paella decorada. L’entrega de premis serà al voltant de les 22:30 a l’escenari ubicat en el Parc Navarro Daràs. Tot seguit, i per arrodonir la festa, gaudirem de l’actuació de l’orquestra La Pato Danields.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *